Välkommen till Billiga hemsidor – Willjoci web.

Vi är en liten men väldig seriös webbyrå,  vi tar alla kunder på största allvar. Vi arbetar dagar, kvällar och helger (ja även nätter) för att färdigställa produkten för kunden. Vårt största mål är att kunden alltid skall vara nöjd och belåten och få sin beställda hemsida inom 72 timmar.  Under förutsättning att man inte kommit överens om ett större paket som kräver mer arbetstimmar.

Vi jobbar i huvudsak med WordPress och alla dess plugins och teman. Du kan själv om du vill bestämma tema för din hemsida och bara tala om för oss vilken du vill ha, vi ändrar färger och stilar efter era önskemål. Logotyper och dyl ingår även i vår dagliga sysselsättning.
Vi har jobbat med hemsidor och grafik sedan 2000.

I och med att vi arbetar med publiceringsverktyget WordPress kan vi hålla ner antalet arbetstimmar med din sida och då också kunna erbjuda bättre priser, vi har inte heller några dyra kontorshyror, något som hjälper oss mycket att hålla nere priserna. Alltså Billiga hemsidor.

Vi producerar billiga hemsidor till företag/föreningar och privatpersoner. Vi levererar snabbt och enkelt och vi jobbar i huvudsak i WordPress, beställ idag.

Vårt största uppdrag är att göra dig som kund 100% nöjd med vårt arbete. Vi erbjuder er ett av marknadens lägsta pris för våra tjänster sett till vad du får med din färdiga produkt. Billiga hemsidor helt enkelt! Vi jiddrar inte hit och dit med prissättningen och lägger inte på pris för minsta lilla ändring eller installation.

WordPress är ett modernt publiceringsverktyg med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Det perfekta verktyget för företag/föreningar och privatpersoner som vill närvara på internet. Och självklart använder Willjoci Web detta publiceringsverktyg till billiga hemsidor.

Med WordPress kan du redigera din hemsida direkt på nätet, från vilken dator som helst. Det enda du behöver komma ihåg är ditt användarnamn och lösenord.

Vi bygger din WordPress hemsida, se på startsidan för några prisexempel. Våra exempel är flexibla och vi kan växla plugins så det passar ekonomi samt ditt behov bättre. Det enda vi behöver från er är texter och bilder för att komma i gång.

Sökmotoroptimering

Vi sökmotoroptimerar din hemsida så du listas högre på Google.

Översättning

Vi översätter dina WordPress teman och plugins. Läs mer under ”Tjänster”

Hemsidorna är för alla skärmar

Billiga hemsidor - Responsiva designer - Willjoci Web

Produkterna vi skapar har Responsiv design, det vill säga att dom anpassar sig efter den skärm besökaren använder. Dator, surfplatta eller mobiltelefon spelar ingen roll. Hemsidan ser snygg och korrekt ut på alla plattformar. Över 50% använder sin mobil till sitt internetanvändande och det blir bara fler.

Vi hjälper er även med logotyper och liknande, dock ligger focus på att göra billiga hemsidor till er kunder.

Billiga hemsidor